Καλωσήρθατε στη Ιστοσελίδα της Επιτροπής της Società Dante Alighieri της Κύπρου

La Società Dante Alighieri

είναι ένας διεθνής οργανισμός που ιδρύθηκε στην Ιταλία το 1889. Στόχος του είναι η διάδοση της Iταλικής γλώσσας και πολιτισμού στον κόσμο και η διατήρηση των πολιτιστικών σχέσεων της πατρίδας με πολλούς Ιταλούς που ζουν στο εξωτερικό.

 

Ο οργανισμός διοργανώνει μαθήματα ιταλικών ως ξένη γλώσσα σε διάφορα επίπεδα. Επίσης, είναι πιστοποιημένο κέντρο για τις εξετάσεις PLIDA.


Ετήσια συνδρομή εγγραφής € 20

Η εγγραφή ισχύει από 1η Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου κάθε έτους και ανανεώνεται αυτόματα, εκτός και αν τα μέλη ενημερώσουν για την διακοπή τους. Τα μέλη έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τη βιβλιοθήκη του οργανισμού, να δανείζονται βιβλία και βίντεο και να συμμετέχουν στις δραστηριότητες που οργανώνονται κατά τη διάρκεια του έτους.

Η Επιτροπή της Κύπρου

της Società Dante Alighieri ιδρύθηκε το 1998. Είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει ως στόχο την προώθηση της ιταλικής γλώσσας και του πολιτισμού στο νησί. Η έδρα της società Dante Alighieri βρίσκεται στην Λευκωσία και στεγάζεται στην βιβλιοθήκη της πρεσβεία της Ιταλίας, η οποία της την έχει παραχωρήσει.Σχετικά με εμάς


Η επιτροπή της Κύπρου του Dante Alighieri, που ιδρύθηκε το 1998, είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός οργανισμός που στοχεύει στην προώθηση της ιταλικής γλώσσας και του πολιτισμού στο νησί. Φιλοξενείται στην ιταλική πρεσβεία της Λευκωσίας.Dante Alighieri Society Events


Στηρίξτε μας


Παρακαλούμε να υποστηρίξετε τον οργανισμό μας, κάνοντας μια δωρεά.