Προς το παρόν υπάρχουν μαθήματα για τέσσερα επίπεδα ιταλικής γλώσσας, γραμματικής, ιταλικού πολιτισμού και δύο επίπεδα ομιλίας.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων μας έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τα επίπεδα του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες.

Ολα τα μαθήματα πραγματοποιούνται απογευματινές ή βραδινές ώρες ώστε να διευκολύνουν τη συμμετοχή των εργαζόμενων ανθρώπων. Αρχίζουν από τον Οκτώβριο και λήγουν στα τέλη Μαΐου.

Κάθε χρόνο, αρχές Ιανουαρίου ξεκινάει ένα τμήμα για αρχάριους με συνολικής διάρκειας επτά μηνών. Επίσης, κατά τη διάρκεια των μηνών, Ιούνιος, Ιούλιος και Σεπτεμβρίου διοργανώνεται ένα εντατικό τμήμα για αρχάριους. Τέλος, κάθε Ιούνιο οργανώνεται εντατικό τμήμα προφορικής συζήτησης που προορίζεται για τους φοιτητές που παρακολούθησαν το ετήσιο τμήμα και θέλουν να βελτιώσουν τις εκφραστικές τους ικανότητες στα ιταλικά.

 
Ολοι οι καθηγητές έχουν τα ιταλικά ως μητρική τους γλώσσα. Για πληροφορίες σχετικά με τα ωράρια και το κόστος συμμετοχής, παρακαλούμε επικοινωνήστε είτε τηλεφωνικά στο 96610900- κα Ρόζι - είτε μέσω ηλεκτονικού ταχυδρομείου στο danteal@cytanet.com.cy